Gott nytt år!

 
Snart har ännu ett år gott. Detta år har jag varit helt sjukskriven hela året. Man kunde tro att det skulle göra mig deppig.. och tja, i viss mån kan man väl säga att jag ibland tyckt det varit hopplöst och varit deppig. Åas har det behövts återhämtning och vila.
Jag har lärt mig så himla mkt genom att faktiskt ge mig TID att ta hand om mig själv! Vad vill jag? Vad orkar jag? Vad KAN jag? Vem är JAG? Att återgå till mina rötter och den innersta stammen. Det som är jag. Det som är i mina celler. Det som flyter där i mitt blod. Inte nåt som nån annan sagt till mig, skapat mig till och format mig till. Utan... det.som.är.jag. Punkt!
 
Jag ser med nyfikna ögon fram emot 2015. Nytt år - nya möjligheter. Dubbla chippar och starkare än nånsin.
 
Gott nytt år!

Längesen...

 
Nu var det otroligt längesen som jag bloggade. Jag vet inte varför det inte blivit av, men det stannade bara upp på nåt vis. En anledning kan ju vara att jag slarvade bort lösenordet ett tag. *S* Nu hittade jag det igen iaf.
 
Det är lite synd. Jag har alltid älskat att uttrycka mig i tal och skrift, men vi får se om jag kan flytta den här bloggen senare eller koppla den till en mera snyggare sida. 
 
Nu är jag iaf här och vi får se hur frekvent det skrivs. Jag har gått med i diverse fb-grupper på nätet och fått massa cippos-vänner. Det rullar på och så är jag ju också dubbelchippad idag. Livet är bra annorlunda än sist jag skrev. Mer om det framöver - kanske.
Nu ska jag gå och ta mig en kopp kaffe och bara vara. 
 
 

RSS 2.0